[Update] RoomMates løsning | roommmate – Pickpeup

roommmate: นี่คือโพสต์ที่เกี่ยวข้องกับหัวข้อนี้

RoomMate anonymisert tilsyn og pasientvarsling

RoomMate-sensoren

RoomMate er en unik løsning for å kunne tilby en trygg og sikker tilsynsløsning, som tar hensyn til innbyggernes personvern. Kommuner bruker RoomMate-løsningen til å passe på personer som har behov for tilsyn og varsler i risikosituasjoner. RoomMates sensor kan sende anonymiserte bilder av situasjonen i rommet, slik at helsepersonell kan kontrollere alarmer og gjennomføre tilsyn uten å forstyrre innbyggeren eller foreta unødig inngripen i privatlivets fred. RoomMate er en såkalt passiv varslingssensor som varsler om fall og andre mulige farlige hendelser uten at innbyggeren behøver bære utstyr på kroppen. RoomMate-sensoren kan tilkobles utstyr også for aktiv varsling utenfor synsområdet til sensoren eller som en ekstra sikkerhet. Klikk her for å se hvilke aktive varslingsenheter du kan bruke sammen med RoomMate.

Bilde av anonymisert fallvarselBilde av hvordan et anonymisert fallvarsel ser ut for helsepersonell

Varsler og alarmer

RoomMate er en såkalt passiv varslingsenhet, som leser rommet til innbyggeren og kan varsle om en lang rekke hendelser enten med et varsel eller en alarm. Den er montert diskret på veggen og sender automatisk varsel til helsepersonalet via RoomMates app. Fra appen kan helsepersonalet da konstatere om varselet eller alarmen krever handling, og eventuelt også kontakte innbyggeren direkte gjennom to-veis tale i sensoren. RoomMate sender varsler og alarmer uten at innbyggeren trenger å bære noe utstyr på kroppen i disse situasjonene:

FallFallForlater rommetForlatt rommetSetter seg opp i sengenOppreist i sengenFor lenge på badetFor lenge på badetForlater sengenForlatt sengenLydvarselHøy lydForlater stolenForlatt stolenKontakten bruttKontakten med RoomMate-enheten er bruttAktivitet i rommetAktivitet i rommetKontakten med RoomMate-sensoren er gjenopprettetGår inn i rommetGår inn i rommetManglende bevegelse i seng

For ytterligere å støtte helsetjenesten viser RoomMate statusen i rommet på disse måtene på tilsynssiden eller i vaktrommet:

En person i rommetEn person i rommetPerson ligger i sengenPerson ligger i sengenTo eller flere i rommetTo eller flere personer i rommetPerson sitter i stolenPerson sitter i stolen

Tilsyn med bilde og/eller lyd

RoomMate sensoren har flere muligheter for å støtte helsepersonell for å trygge innbyggere i en omsorgssituasjon. Dersom det går en alarm eller et varsel vil man få et anonymisert bilde av rommet, og kan vurdere om hendelsen er av alvorlig karakter som krever en utrykning. Helsepersonalet kan også bruke appens funksjoner for lyd til å enten kontakte innbyggeren eller lytte inn i rommet for å vurdere hendelsens alvorlighetsgrad. I tillegg kan man også sette på toveis tale for å snakke med innbyggeren. Innlytt kan gjøres anonymisert, slik at man ikke kan høre hva som blir sagt, men vurdere situasjonen ut fra stemmevolum og -intensitet. Når alarmårsaken er klarlagt kvitterer man for varselet, og kan eventuelt også gjøre notater direkte i journalsystemet fra RoomMate-appen.

See also  Fransa'nın kralı Burak Yılmaz Lille'in şampiyonluk kupasını böyle kaldırdı! İşte gurur dolu o anlar | burak yılmaz | En son Tay şarkıları

Journalføring krever integrasjon via Velferdsteknologisk Knutepunkt (VKP), som RoomMate er koblet opp mot. Kontakt journalleverandøren eller RoomMate for å finne ut mer om hva som skal til for integrasjon.

Bilde av anonymisert fallvarselAlarmer kan håndteres både på pc, nettbrett og mobil

Avstilling av RoomMate

AvstillingskortRoomMate kan enkelt avstilles slik at den ikke sender alarm, og hindre mulighet for tilsyn i situasjoner der dette er ønskelig. Det kan være i forbindelse med besøk fra pårørende eller i behandlingssituasjoner der man ikke ønsker falske alarmer. Avstilling kan gjøres ved at man henger opp et RoomMate avstillingskort på en krok på veggen, eller via appen.

Avstillingstiden kan justeres etter behov, og når tiden er gått ut vil RoomMate automatisk starte opp igjen, også om man har glemt å ta ned avstillingskortet.

RoomMate vaktrom

RoomMate vaktrom gir oversikt over status for alle RoomMate-sensorer og alarmer og varsler siste døgn. Skjermen gir en god oversikt over personalet om status i alle rom, i realtid.

Aktive varslingsenheter

RoomMate-sensoren kan også håndtere en lang rekke aktive sensorer, som sender alarm eller varsel når de blir aktivert.

Én RoomMate-sensor kan håndtere mange forskjellige aktive enheter, som tilhører mange forskjellige personer f.eks. i et sykehjem eller institusjon. Man behøver altså ikke en RoomMate-sensor i alle rom, for å utstyre beboere med aktive alarm-enheter. Hver sensor kan navngis så det er lett å identifisere hvem som har den eller hvilken funksjon den har. Man kan f.eks. sette opp en panikknapp i et fellesrom, slik at ansatte kan trykke på denne om det trengs assistanse. RoomMate har mange eksempler på bruk av aktive varslingsenheter, og tips til hvordan aktive varslingsenheter kan bidra til en individuell omsorg.

RF DongleAlle enhetene er trådløse, batteridrevne og knyttes enkelt til en eller flere RoomMate-sensorer. Levetiden på batteriet er lang, og vil ved normal bruk vare i flere år. For å benytte aktive sensorer skal en eller flere RoomMate-sensorer utstyres med en USB-adapter (dongle).

See also  How to make periscope with cardboard | Science project | Diy | DM | periscope | En son Tay şarkıları

Panikknapp

PanikknappClimax panikknapp er trådløs. Den er batteridrevet og kan plasseres i alle rom, inkludert våtrom eller f.eks. på rullestoler eller rullatorer. Panikknappen er støv- og vannsikret opp til IP67, som innebærer at den fint tåler å bli sprutet på med dusj eller nedsenket i vann i inntil 30 minutter.

Alarmsmykke

AlarmsmykkerClimax er et elegant alarmsmykke kan bæres som armbånd eller anheng, og man kan enkelt bytte hvordan man bærer dem. Den er vannsikret opp til IPX8, som innebærer at den kan være under vann i lengre tid. I institusjoner kan disse også benyttes av ansatte for enkelt å kunne be om assistanse hvis det skulle behøves.

Trekksnor

TrekksnorClimax trekksnor kan monteres hvor som helst, f.eks. ved sengen eller ved toalettet, der RoomMate sensoren ikke kan se. Intuitivt og enkelt design. Vanntett opp til IPX4.

Dørsensor

Climax dørkontaktDersom RoomMate-sensoren ikke kan se døren kan det koples til en trådløs dørsensor som varsler om døren til rommet går opp. Ettersom alle aktive varslingsenheter gis sitt eget navn, kan man gjerne benytte flere i samme rom eller bolig, og navngi dem slik at man vet hvilken dør de beskytter.


ROOMMATES EPISODE 2


Season 1

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูเพิ่มเติม

ROOMMATES EPISODE 2

[MV] Lim Kim (김예림) (twogeworl), Eddy Kim(에디킴) _ Roommate(룸메이트) (Roommate OST Pt.1)


[MV] Lim Kim (김예림) (twogeworl), Eddy Kim(에디킴) _ Roommate(룸메이트) (Roommate OST Pt.1)
LOEN MUSIC’s New Brand Name, 1theK!
로엔뮤직의 새이름 1theK!
English subtitles are now available. 😀
(Please click on ‘CC’ button or activate ‘Interactive Transcript’ function)
Mystic89’s main producer Yoon Jongshin is getting attention for his participation in SBS [Roommate] as a music director. ‘Roommate’ is completed with Mystic89’s artists Lim Kim and Eddy Kim’s harmony with melody that is easy to sing along, which reflects the program’s characteristics.
▶1theK FB : http://www.facebook.com/1theK
▶1theK TW : https://twitter.com/1theK
▶1theK G+ : https://plus.google.com/+1theK
音楽レーベル、’ミスティック89’の代表プロデューサー、ユン•ジョンシンが、SBS[ルームメイト]の音楽監督に出て話題を集めている。番組の性格を反映した歌詞に、リラックスして歌いやすいメロディーをつけた「ルームメイト」は、’ミスティック89’の所属アーティスト、キム・イェリムとエディ•キムのハーモニーで完成した。
음악 레이블 미스틱89의 대표 프로듀서 윤종신이 SBS [룸메이트]의 음악감독으로 나서 화제를 모으고 있다. 프로그램의 성격을 반영한 가사에 편안하고 따라부르기 쉬운 멜로디를 붙인 ‘룸메이트’는 미스틱89 소속의 아티스트 김예림과 에디킴의 하모니로 완성되었다.

[MV] Lim Kim (김예림) (twogeworl), Eddy Kim(에디킴) _ Roommate(룸메이트) (Roommate OST Pt.1)

Roommate WON’T BUY Groceries, What Happens Is Shocking | Dhar Mann


Hi DharMannFam, thanks for watching my video! For exclusive giveaways \u0026 more inspirational content follow me on Instagram here: http://bit.ly/2Kcbgs2
Also, did you know we have an official Facebook Group? Connect with other fam members just like you and share your favorite videos and experiences here: https://bit.ly/2SadIFG
💥 Don’t forget to SUBSCRIBE to my channel by clicking here ➞ ➞ http://bit.ly/DharMannYouTube Make sure you CLICK THE BELL ICON so you can get notifications when my next video goes up so you don’t miss anything!
REMEMBER We’re not just telling stories, we’re changing lives! So please help my videos change more lives by SHARING!

See also  Video Muzik “Mic Drop” BTS Cecah 1 Bilion Views | müzik | En son Tay şarkıları

⚑ CONNECT WITH ME ⚑
Instagram ➜ https://www.instagram.com/dhar.mann/
Facebook ➜ https://www.facebook.com/dharmannofficial
Twitter ➜ https://twitter.com/dharmann
Pinterest ➜ https://pinterest.com/dharmannofficial
TikTok ➜ https://bit.ly/34P7DQR
Newsletter SignUp ➜ http://bit.ly/2uNssig
Shop Merch ➜ https://shop.dharmann.com/

★ OTHER CHANNELS ★
BehindTheScenes Channel ➜ https://bit.ly/3dJRfGb
Top Videos Channel ➜ https://bit.ly/2PPqSH9
Reactions Channel ➜ https://bit.ly/3ftiiYk
Extended Cuts ➜ https://bit.ly/3iBiNBS
Compilations Channel ➜ https://bit.ly/2S89zly
Dhar and Laura Vlog ➜ http://bit.ly/DharAndLauraYouTube

INTERNATIONAL PROFILES:
Spanish Channel: https://bit.ly/2EuagyY
Portuguese Channel: https://bit.ly/3nx2Blc
Arabic Channel: https://bit.ly/3jYE0TQ
Hindi Channel: https://bit.ly/2Iy6beu

★ RECOMMENDED VIDEO FOR YOU ★
Gamer Gets Cyberbullied At School: https://youtu.be/kmG9maCcut4
★ RECOMMENDED PLAYLIST FOR YOU ★
Judging Others: https://bit.ly/3nn3Kej

💥 NEW VIDEOS every MONDAY, TUESDAY, WEDNESDAY and THURSDAY at 5pm (PST) 💥

CHAPTERS:
00:00 Roommate WON’T BUY Groceries
07:31 Dhars Outro
07:54 Recommended Video To Watch Next

CREDITS:
Writer: Dhar Mann
Idea: Michelle Do and Dhar Mann
Director: Mario Rodriguez
Editor: Grant Swanson
Composer: Tyler Hindsley
Senior Managers: Ruben Ortiz, Tony Corsini
PreProduction Manager: Hope Mueller
Casting Associate: Daniel Carrera, Lauren Parsons, Kevin Svec, Alisha Watson
Project Managers: Nix Villarubin, Jacq Balmeo, Sherri Salazar, Alexander Pacillas, Allan Dave Castro, Luz Ortiz
Production Assistant: Carlos Orellana, Elisandro Gonzalez, Caleb Wallace
Sound: Brian Sly
Security: Larry Davies
Casting Services: Breakdown Services
Actors:
Mary Ayana Taylor
Customer 1 Megan Bourgeois
Customer 2 Adam Perez
Taylor Mair Mulroney

Motivation Inspirational

Roommate WON'T BUY Groceries, What Happens Is Shocking | Dhar Mann

THE ROOMMATE – Trailer


Visit the official site: http://TheRoommateMovie.com/
In Theaters 2/4
A psychological thriller about a deranged college freshman (Leighton Meester) who becomes obsessed with her new roommate (Minka Kelly).

THE ROOMMATE - Trailer

My Thoughts on Roommates


Everyone come meet my (awesome) roommates. See this is why you should just be nice to everyone you meet because you never know who could have a million subscribers and make a video about you. If you’re living with roommates right now, stop what you’re doing and go do the dishes.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Twitter ➤ https://twitter.com/Theodd1sout
Website ➤ https://theodd1sout.com/

My Thoughts on Roommates

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูบทความเพิ่มเติมในหมวดหมู่Music of Turkey

ขอบคุณที่รับชมกระทู้ครับ roommmate

1 thought on “[Update] RoomMates løsning | roommmate – Pickpeup”

  1. 536267 77009In the event you happen to significant fortunate folks forms, referring by natural indicates, moreover you catch the attention of some sort of envy in consideration of those types the other campers surrounding you which have tough times about this topic. awnings 631657

    Reply

Leave a Comment