Top News – Holanda, Belgjika dhe Hungaria… / Përfundojnë evakuimin e shtetasve nga Afganistani | nga | 最新泰语歌曲

Top News – Holanda, Belgjika dhe Hungaria… … Read more

Top News – Sulmi nga ISIS në aeroport/ 4 marinsa të SHBA mes 40 viktimave në aeroport | nga | 最新泰语歌曲

Top News – Sulmi nga ISIS në aeroport/ 4 marinsa … Read more

Top News-Ekzekutimi për 3 mijë euro drogë/Detaje të reja nga vrasja ‘e errët’ e 25 vjeçarit | nga | 最新泰语歌曲

Top News-Ekzekutimi për 3 mijë euro drogë/Detaje të rej … Read more