Paramore: Decode [OFFICIAL VIDEO] | chia se nhac

Bạn đang cần tìm tin tức về chia se nhac? Bạn không biết tìm thông tin chính xác ở đâu, hãy xem Paramore: Decode [OFFICIAL VIDEO] trong bài viết này.

Paramore: Decode [OFFICIAL VIDEO] | Chia sẻ về chia se nhac Mới nhất

[penci_button link = “#” icon = “” icon_position = “left”] XEM NGAY! [/penci_button]

Bạn cảm thấy thế nào về kiến thức chia se nhac chúng mình vừa chia sẻ?

Bạn có thể xem thêm thông tin liên quan chia se nhac được Chúng Mình tổng hợp tại đây.

Paramore: Decode [OFFICIAL VIDEO] và các hình ảnh liên quan đến chia se nhac này.

Paramore: Decode [OFFICIAL VIDEO]
Paramore: Decode [OFFICIAL VIDEO]

Video âm nhạc của Paramore cho ‘Giải mã’ từ nhạc phim Chạng vạng – hiện đã có trên Atlantic Records tại Đi sau hậu trường của video này tại Trang web: Cửa hàng: Spotify: Facebook: Instagram: Twitter: Tumblr: Đạo diễn bởi Shane Drake LYRICS Tôi có thể quyết định như thế nào điều gì là đúng? Khi bạn đang ủ rũ tâm trí Tôi không thể thắng trận thua của bạn mọi lúc Làm sao tôi có thể sở hữu những gì của tôi Khi bạn luôn đứng về phía Nhưng bạn sẽ không lấy đi niềm kiêu hãnh của tôi Không không phải lần này Không phải lần này Làm thế nào chúng tôi đã đến đây? Tôi đã từng biết bạn rất rõ Làm thế nào chúng ta đến được đây? Tôi nghĩ tôi biết Sự thật đang che giấu trong mắt bạn Và nó đang treo trên lưỡi bạn Chỉ sôi lên trong máu tôi Nhưng bạn nghĩ rằng tôi không thể nhìn thấy Bạn là người như thế nào Nếu bạn là một người đàn ông Chà tôi sẽ Hãy tự tìm hiểu điều này Tôi đang hét lên, tôi yêu bạn vì vậy Riêng tôi Những suy nghĩ của tôi mà bạn không thể giải mã Làm thế nào chúng ta đến được đây? Tôi đã từng biết bạn rất rõ, vâng Làm thế nào chúng ta đến được đây? Tôi nghĩ tôi biết Bạn có thấy những gì chúng tôi đã làm không? Chúng tôi đã đi và tự tạo ra những trò ngu ngốc như vậy Bạn có thấy chúng tôi đã làm được những gì không? Chúng tôi đã đi và tự làm những trò ngu ngốc như vậy Yeah Làm sao chúng tôi đến được đây? Tôi đã từng biết bạn rất rõ, vâng vâng Làm thế nào chúng ta đến được đây? Chà, tôi đã từng biết về bạn rất rõ Tôi nghĩ tôi biết Tôi nghĩ rằng tôi biết Ooh, có điều gì đó tôi nhìn thấy ở bạn Nó có thể giết chết tôi Tôi muốn điều đó trở thành sự thật.

See also  Lời bài hát A Minute to Pray and a Second to Die - Scarface | Nhạc Việt Nam mới nhất
See also  Lời bài hát 2000 Man - Rolling Stones | Nhạc Việt Nam mới nhất

>>>Bên cạnh việc xem chuyên mục này, bạn có thể cập nhật thêm kiến thức do chúng mình cung cấp: Xem thêm thông tin hay tại đây .

See also  Lời bài hát A CadA Paso - Luz Casal | Nhạc Việt Nam mới nhất

Hy vọng những Kiến thức về chủ đề chia se nhac này sẽ hữu ích cho bạn. Cảm ơn bạn rất nhiều vì đã xem.

28 thoughts on “Paramore: Decode [OFFICIAL VIDEO] | chia se nhac”

 1. ♡ John 3:16 ♡ For God so loved the world that He gave His only begotten Son, that whoever believes in Him should not perish but have ever lasting life.

  Reply
 2. Idgaf what anyone says. First,this song is AMAZING. Second,all the Twilight movies are awesome. Idc how "fake" they are. They did great with them!!! I'm a fan forever!!!

  Reply
 3. Greetings,

  A message from the Gospel in The Christian Holy Bible. This is the message of forgiveness of sin through the sacrifice of Jesus Christ. In first Corinthians, chapter 15 verses 1 to 4, the apostle Paul states:

  “Moreover, brethren, I declare unto you the gospel which I have preached unto you, which also ye have received, and wherein ye stand; by which also ye are saved, if ye keep in memory what I preached unto you, unless ye have believed in vain. For I delivered unto you, first of all that which I also received, how that Christ died for our sins according to the scriptures; and that he was buried, and that he rose again the third day according to the scriptures”.

  Romans chapter 3 verse 23, informs us,

  “For all have sinned and fall short of the Glory of God”.

  Ultimately it is a redeeming plan set by God, and for anybody who will faithfully trust in his Son will be saved.

  Romans chapter 6 verse 23, says,

  “For the wages of sin is death; but the gift of God is eternal life through Jesus Christ our Lord”.

  A sinner must recognise the despairing of her or his guilt before God in order for forgiveness to take effect.

  Every believer must understand in order to inherit the kingdom of God as sons of the king, the reality and foundational truth of sin must be acknowledged, for all who approach the throne of God for salvation.

  God promises us eternal life, for anybody who departs from sin through the saving faith in Jesus Christ.

  Jesus lived a perfect and sinless life which no person could live. Jesus’s sacrifice on the cross ultimately paid the debt we owe to God for our sin.

  Sin against an infinite God requires an infinite sacrifice; and Jesus died a substitutionary death for the sinner.

  In short, the works of Jesus paid the penalty of sin through an infinite sacrifice. Only the creator of life has the power to resurrect life after death and is essentially the proof of the power of God.

  Jesus Christ offers his salvation as a free gift and only be received by faith, despite any works or worthiness on our part.

  The scripture in Romans informs us,

  “If you declare with your mouth, Jesus is Lord, and believe in your heart that God raised him from the dead, you will be saved”.

  In conclusion, the resurrection of Christ is to bring everlasting life and salvation to anybody who follows him. The relationship between God and man can be restored through his saving faith.

  Reply

Leave a Comment