Arabic music

BUKAN SOAL KURUS SEKOLAH | nhms login | أحدث الأغاني التايلاندية

BUKAN SOAL KURUS SEKOLAH – معلومات الموسيقى التايلاندية

شاهد المزيد من الأغاني التايلاندية هنا: شاهد المزيد من الأغاني الرائعة هنا.

nhms login – المعلومات المتعلقة بهذا الموضوع.

Program Bukan Soal Kurus (BSK) Sekolah pertama kali akan diadakan bermula pada 3 Julai 2021 mensasarkan penyertaan sebanyak 500 sekolah dibawah Kementerian Pendidikan Malaysia termasuklah institut pengajian tinggi (IPT) awam dan swasta.

Program anjuran Pertubuhan Pencegahan Obesiti Dewasa dan Kanak-kanak dengan kebenaran Kementerian Pendidikan Malaysia( KPM) ini tidak hanya menekankan aspek penurunan berat badan semata-mata sebaliknya memberi pendedahan terhadap pemakanan sihat dengan nutrisi lengkap di samping senaman yang betul untuk menyokong tumbesaran remaja di kalangan pelajar.
 
BSK Sekolah ini sekali gus dapat mewujudkan komuniti kelompok di kalangan warga sekolah yang dapat saling menyokong perkembangan emosi dan fizikal dalam usaha memperkasakan komuniti sekolah untuk gaya hidup lebih aktif, sihat serta cergas.
 
Bertepatan dengan situasi semasa negara yang sedang mempergiat usaha menentang penularan pandemik Covid-19 ketika ini, perlaksanaan BSK Sekolah menggunakan 100 peratus atas talian dengan cara e-Learning Platform, Zoom, dan Youtube BSK Sekolah.
 
Secara keseluruhannya, program BSK Sekolah bukan sekadar program intervensi berat badan komuniti sekolah semata-mata sebaliknya menyeluruh dari pelbagai aspek termasuklah perkembangan fizikal dan sokongan emosi semua warga sekolah yang terlibat.

Untuk sebarang pertanyaan dan pendaftaran program BSK boleh layari bukansoalkurus.com/sekolah atau hubungi @drlinalang 0162582009
 
 Dr Lina Lang
Petubuhan Pencegahan Obesiti Kanak-Kanak dan Dewasa

يمكنك العثور على مزيد من المعلومات حول الأغاني من مختلف البلدان حول العالم هنا.: شاهد المزيد هنا

BUKAN SOAL KURUS SEKOLAH | الصور المتعلقة بهذا الموضوع.

BUKAN SOAL KURUS SEKOLAH
BUKAN SOAL KURUS SEKOLAH

البحث المتعلق بالموضوع nhms login.

#BUKAN #SOAL #KURUS #SEKOLAH.

BUKAN SOAL KURUS SEKOLAH.

nhms login.

ขشكرا جزيلا لمشاهدة هذه الاغنية لك.

Chirawan

สวัสดีเพื่อน ๆ จีรวรรณ ฉันชอบฟังเพลงประเภทต่างๆดังนั้นฉันจึงสร้างเว็บไซต์นี้เพื่อแบ่งปันเพลงที่ดีที่สุดกับคุณ คุณฟังฉัน https://pickpeup.com/ ที่นี่

Related Articles

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น

Back to top button