Akibat BYPASS Meter TNB | tnb connection | أحدث الأغاني التايلاندية

Akibat BYPASS Meter TNB – معلومات الموسيقى التايلاندية

شاهد المزيد من الأغاني التايلاندية هنا: المزيد هنا

READ  Women's Basketball - Fredonia State Highlights - Nov. 16, 2013 | fredonia state | أحدث الأغاني التايلاندية

tnb connection – المعلومات المتعلقة بهذا الموضوع.

Kononnya nak murah, kononnya nak jimat, tapi menjerat diri sendiri.

Ini adalah info yg sy dapat drpd owner sendiri bukan cerita kosong semata-mata

READ  أنشودة الخضروات 2 بدون موسيقى - vegetables song 2 in arabic no music | موسيقى | أحدث الأغاني التايلاندية

Jangan lupa SHARE di ruang FB korang dan tekan butan SUBSCRIBE Channel ye😊

يمكنك العثور على مزيد من المعلومات حول الأغاني من مختلف البلدان حول العالم هنا.: شاهد المزيد من الأغاني الرائعة هنا

READ  OnCourse Learning: 40 Years and Growing | oncourse | أحدث الأغاني التايلاندية

Akibat BYPASS Meter TNB | الصور المتعلقة بهذا الموضوع.

Akibat BYPASS Meter TNB
Akibat BYPASS Meter TNB

البحث المتعلق بالموضوع tnb connection.

#Akibat #BYPASS #Meter #TNB.

Akibat BYPASS Meter TNB.

tnb connection.

Bypass,Meter,TNB,Metertnb,Elektrikpercuma,Jimatelektrik

ขشكرا جزيلا لمشاهدة هذه الاغنية لك.

33 thoughts on “Akibat BYPASS Meter TNB | tnb connection | أحدث الأغاني التايلاندية”

  1. Org TNB yg da tgk video ni…tlong kesan di seluruh malaysia..byk kedai & rumah yg bypass letrik…..korang xbuat keja ka TNB..klu bill bulanan mencurigakn…pi lah cek….jgn goyang telor je TNB ….tangkap pd pesalah2 yg menjimat letrik pd yg bypass ni…

    ตอบกลับ
  2. Mak Sy tggl kt flat, baru2 ni tnb dtg tukar meter smart..selang brp mggu dtg 1 surat saman/kompaun/denda sbb mengubah meter..kena byr rm4.8k..mak Sy terkejut. Lps tu mak pegi tnb bw surat tya psl surat diorg kata kne byr..mak Sy mengucap pjg sbb sapa yg ubah meter..balik mak tgk meter, kalo rmh flat dia mcm Ada grill berkunci. Mslhnya Masa bila kami ubah meter sedangkn kunci ketua blok pegang..lps tu tya ketua blok diorg xambil endah tolak sana sni..kami xtau meter Mana satu..lps tu tetiba surat tu suruh kami byr rm4.8k..pegi kaunter tnb diorg ckp kne byr jgk..ya Allah tolong kami

    ตอบกลับ
  3. Spe2 yg masih by pass tu sye nsihtkn bukak la blik cble by pass tu.. back to normal. Klu meter digitl yg bru ,akn mention ERROR 1.. mknnya meter dh di gnggu.. mcm mne pun tnb msti boleh tau(klau betul2 diorg kira n siasat la kan). setiap blok ada kwh sendiri.

    ตอบกลับ

Leave a Comment